Til toppen
Sorter etter: Navn (a > å)

ABSENCE® OIL CONTROL PRIMER

Ny formel og nytt etui! Mattende primer som absorberer overflødig talg, beskytter mot bakterier, jevner hudtonen og gir et fløyelsmatt utseende hele dagen.
120251

ACTIVE LIGHT® UNDER-EYE CONCEALER

Lysreflekterende og pleiende concealer som skjuler mørke ringer og reduserer hovenhet rundt øyepartiet.
20000126

AMAZING BASE® LOOSE MINERAL POWDER SPF20

4 i 1 – concealer, foundation, pudder og UV–beskyttelse. Oljefritt løspudder med rene og finknuste mineraler som gir en jevn hudoverflate med fantastisk glød. Bredspektret UV-beskyttelse og vannresistent opptil 40 minutter.
20000020

AMAZING MATTE™ LOOSE FINISHING POWDER

Mattende løspudder som kontrollerer talg og setter makeupen for dagen. Kan brukes over eller under din mineralmakeup.
11019

BRONZER

Nytt design og nå som refill! Multifunksjonelt produkt som kan brukes både som highlighter, blush, bronzer og øyenskygge. Luksuriøse, metalliske farger du kan bruke hver for seg eller blande sammen avhengig av resultatet du ønsker.
20000179

CORRECTIVE COLORS

Profesjonell concealerpalett som gir skreddersydd kamuflasje – gult for rødhet, fersken for blåtoner, lilla for gultoner og beige for hyperpigmentering.
151001

DISAPPEAR™ CONCEALER

Ny formel! Oljefri og matt concealer som gir optimal dekkevne av urenheter, arr, tatoveringer med mer.
20000125

ENLIGHTEN CONCEALER™

Concealer med oransje undertone som dekker svært mørke ringer under øynene, hyperpigmentering eller blåmerker.
20000157

GLOW TIME® FULL COVERAGE MINERAL BB CREAM

Ny formel! Godt dekkende foundation som minimerer porer, jevner hudtonen og gir en fin glød. Bredspektret UV-beskyttelse og vannresistent opptil 40 minutter.
20000128

GOLDEN SHIMMER FACE AND BODY LOTION

Golden Shimmer Face and Body Lotion er en lett fuktighetskrem med skimmer som gir fantastisk glød. Pleier og fukter, og er mild nok til å brukes i både ansikt og på kropp
12425

GREAT SHAPE CONTOUR KIT

En trio av varme og kalde matte farger for contouring og highlighting. Contour gir deg en naturlig skygge, Highlight fremhever og lysner, mens blushen gir deg en naturlig rosa glød. En enkel brukerveiledning følger med i pakken.
20000215
Nyhet

GREATSHAPE™ CONTOUR KIT WARM

En trio av varme og kalde matte farger for contouring og highlighting. Contour gir deg en naturlig skygge, Highlight fremhever og lysner, mens blushen gir deg en naturlig rosa glød. En enkel brukerveiledning følger med i pakken.
13201