Til toppen

La kundene dine oppleve de fantastiske ritualene fra iKOU i behandlingsrommet! 

Sorter etter: Navn (a > å)

IKOU PRO DE-STRESS BODY SOUFFLE 1KG

En luksuriøs blanding av organiske smørtyper og oljer som absorberes raskt i huden og gir an langvarig, silemyk glød. For best resultat, bruk etter en iKOU Body Scrub. Passer for alle hudtyper, inkludert sensitivhud.
800134

IKOU PRO DE-STRESS SEA SALT SCRUB 5KG

Havsaltet i denne fantastiske saltskrubben forbedrer kroppens evne til å takle stress, fremme positivitet og hjelper deg med bedre søvn.
800126

IKOU PRO ITALIAN ORANGE BODY BUFF 5KG

Vår favoritt! Økologisk råsukkerskrubb med jojoba og appelsin som fjerner døde, tørre celler og etterlater huden deilig myk og fuktet. Gir en glødende og silkemyk hud.
800122

IKOU PRO LEMON MYRTLE & LIME BODY SCRUB 5KG

Gi kunden en boost i hverdagen med denne oppfriskende saltskrubben. Australsk lemon myrtle er rensende og svært fuktighetsgivende for huden.
800124

IKOU PRO ORGANIC MASSAGE OIL DE-STRESS 1L

Denne avslappende massasjeoljen er perfekt som en lindrende badeolje, for stresslindrende massasje eller som en kroppsolje etter bad. Blandet etter prinsipper fra aromakology (studiet av dufter og deres påvirkning påfølelser).
800141

IKOU PRO ORGANIC MASSAGE OIL MUSCLE RELAX 1L

Den perfekte blandingen for å myke opp verkende muskler og klargjøre sinnet. Med anti-inflammatorisk solblom-ekstrakt for å lindre smerte og spenning. Blandet etter prinsipper fra aromakology (studiet av dufter og deres påvirkning på følelser).
800145

IKOU PRO ORGANIC MASSAGE OIL RENEWAL 1L

En fuktighetsgivende, følelsesmessig balanserende og fornyende oljeblanding. Perfekt som en luksuriøs badeolje, for massasje eller som en fuktighetsgivende kroppsolje. Blandet etter prinsipper fra aromakology.
800147

IKOU PRO ORGANIC MASSAGE OIL TRANQUILITY 1L

Denne avslappende oljeblandingen er prefekt som en lindrende, badeolje, for stresslindrende massasje eller som en kroppsolje etter bad. Blandet etter prinsipper fra aromakology (studiet av dufter og deres påvirkning på følelser).
800143

IKOU PRO ORGANIC MASSAGE OIL WHITE FLANNEL FLOWER 1L

Ettergivende White Flannel Flower infusert med eksotiske tropiske blomster. Perfekt som en luksuriøs badeolje, for massasje eller som en fuktighetsgivende kroppsolje. Følg din lykke...
800149

IKOU PRO QUANDONG SCALP OIL 25ML

Fremmer hodebunnshelse og fuktbalanse. Lindrer en tørr og flassete hodebunn.
800139